I somras kom konceptet Foodtrucks till Göteborg för första gången och det blev en succé. Menyer och reklam innehåller ett flertal bilder som vi fotograferade i studion. Tidigt i våras fick vi uppdraget från Oskar och Alex från Depero Quadrigea, att fotografera grönsaker och prylar för den nya designen Food Trucks marknadsföring. Killarna på DQ kom tidigt på morgonen med massa rekvisita och började skapa. Vi använde oss av en beautydish som ljuskälla samt speglar och reflexskivor. Kreativiteten flödade och när dagen nådde sitt slut hade vi  tre minneskort med bilder, totalt 12 GB. Oskar och Alex tog med sig bildmaterialet och fortsatte sitt skapande på kontoret. Se slutresultatet på www.food-trucks.se  Oskar och Alex på DQ  jobbar effektivt och har många skarpa idéer, vi rekommenderar dem varmt om ni behöver fixa designen på företaget. Se mer vad Depero Quadrigea har gjort på  http://instagram.com/dqdeperoquadrigea